Cu deosebita stima va rog daca aveti un pic de timp liber. am un frate bonlav Speta: In anul 1981 Florin a fost chemat la recrutare pentru a fii incorporat in armata romana in acel an obligatorie. A recrutat fiind apt medical pentru arma aviatie. In aprilie 1982 a fost incorporat in armata. In urma unui regim strict si a unor batai primite fratele meu a devenit alt om. Mai precis sa inbolnavit psihic. Dupa 4 luni de armata a fost declarat: Inapt seviciul militar-lasat la vatra clasat cu scoatere din evidenta.Diagnostic: Psihopatie grava cu decompensari frecvente. In certificatul medical eliberat de:Spitalul Militar scrie: Ca RETINETI boala a fost constatata pe timpul satisfacerii serviciului militar. De atunci fratele meu a mai lucrat,, a mai fost angajat cateva luni de zile ( pe vremea lui Ceausescu ) Dupa care a venit revolutia si a noi familia am facut demersuri pentru a obtine un certificat de persoana cu handicap. Este declarat persoana cu handicap gr.2 Permanent ( Fara revizuire )si are un ajutor banesc de 234 lei de persoana cu handicap din patrea primariei. Este in evidenta serviciilor de psihiatrie. INTREBARE ? POATE BENEFICIA SI DE PENSIE DE INVALIDITATE ? Si care ar fii pasi de urmat?