avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro ce se intampla
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

ce se intampla



>De ce nu mai sunt mesaje pe forum?

................................................................
Cum de ce?
Pentru ca pana in septembrie acest site avea o configuratie care atragea, iar acum.....
Dragi colegi,
Haideti sa nu exageram cu importanta modificarilor facute de catre cei de la Avocatnet, mai ales ca, asa cum ni s-a promis, in timp aceste probleme urmeaza sa fie remediate.
Din punctul meu de vedere, cine doreste sa afle raspunsul comunitatii la unele intrebari care il preocupa, poate foarte bine sa faca acest lucru si in continuare, si in noul format al forumului.
E adevarat ca prin modul in care era structurat site-ul inainte, permitandu-ti sa vezi utilizatorii inregistrati si sa postezi mesaje personale, se creasera anumite legaturi intre membrii inregistrati ai site-ului, lucru care acum e greu de mentinut, e adevarat ca unii dintre colegii nostri isi facusera un oarecare tel din a marca un numar cat mai mare de raspunsuri in forum (chiar daca unele din ele erau absolut inutile), lucru care acum nu mai are nici o relevanta, dar chiar sa nu conteze de loc calitatea informatiilor de care putem dispune in acest moment? Si chiar merita cei ce ne-au oferit acest spatiu, unde am reusit sa luam legatura unii cu altii si sa ne cunoastem mai bine, atat de putin interes sau recunoastere din partea noastra?
Pana la urma, Avocatnet este mai mult decat un forum sau un motor de chat, e un site care trebuie sa-si justifice existenta prin resursele financiare pe care le produce - in final, trebuie sa "vanda" si altceva decat raspunsurile nostre din comunitate. Eu cred ca partea de informatii de specialitate si de servicii oferite au incercat administratorii de aici sa modifice, si nu chat-ul sau forumul (desi in proces, inevitabil, au fost si acestea afectate).
Ceea ce stiu e ca eu am descoperit prin intermediul Avocatnet oameni deosebiti, pe care (vreau sa cred) doar cantitatea mare de munca acumultata dupa perioada concediilor ii impiedica sa mai viziteze site-ul atat de des.
Si sper sa nu ma dovedesc doar o idealista.
Corina


>>De ce nu mai sunt mesaje pe forum?
>
>................................................................
>Cum de ce?
>Pentru ca pana in septembrie acest site avea o configuratie care atragea, iar acum.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde e chatul ala mult asteptat? ContSters4978 ContSters4978 Unde e chatul ala mult asteptat?Killig me softely asteptand?! (vezi toată discuția)
Sanctiuni Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Doresc sa va sugerez implementarea unui sistem de sanctionare a celor care aduc atingere persoanelor, a celor care dezbat de o mie de ori aceeasi tema fara a ... (vezi toată discuția)
Nu-mi place noul format al siteului...si atat... Nici mie. Mai ales forum-ul....

ovi_dragomir a scris:
> (vezi toată discuția)