Eu unul m-am inscris la barou si logic ca am facut-o fara sa citesc o nenorocita de HG....
La ce ofera ei ca indemnizatie nu ma mai duc nici batut.....
Va rog sa ma scuzati , inscrierile pt. alegerile din vara adica algerile locale daca la acele va referirti se fac de catre ;
prefectul intocmeste lista cu juristi care vor participa la tragerea la sorti pentru desemnarea presedintilor si loctiitorilor birourilor electorale de circumscriptie municipala si oraseneasca si nu pot fi sot / sotie , rude si afinini pana la gradul al doilea inclusiv cu niciunul dintre candidati .
De asemenea, nu pot fi presedinti sau loctiitori ai birourilor electorale de circumsciptie municipala , oraseneasca sau comunala persoanele care nu au exercitiul drepturilor electorale .
Presedintii si loctiitorii birourilor electorale de circumscriptie municipala , orasenesca si comunala nu pot avea apartenenta politica si nu pot fi sot /sotie si rude de pana la gradul al doilea , inclusiv cu niciunul dintre candidati .
In accest sens , persoanele care indeplinesc conditiile impuse de lege pot depune cereri la Compartimentul de Apostila si relatii cu Publicul din cadrul Institutiei Prefectului pana la data de 9 aprilie 2012 ora 12..( ( aceste optiuni poate sa difere de la o pprefectura la alta ) cererile vor fi insotite de copie dupa actului de licenta , copia actului de indentitate , copoia actului de casatorie si declaratia pe propria raspundere ca nu fac parte din niciun partid politic .