avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... profesor de matematica preda cu pumni si injuraturi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

profesor de matematica preda cu pumni si injuraturi

la stirile de la toate televiziunile arata cum un profesur bate un elev, acel elev este copilul meu si am ramas uimita sa vad asta la stiri. A venit politia la usa si asa am aflat de acest incident.Vreau sa fie pedepsit acest profesor dar nu stiu ce pasi sa urmez,va rog invatati-ma ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: Lycidas , utilizator 19:57, 29 Martie 2012
Faceti plangere la politie,directorul scolii,inspectorat,si mai depaerte daca vreti sa-l dati in judecata, sau sa-l iertati
Plangere la politie sau parchet, pentru infractiunea de loviri si alte violente( art. 180 Cod penal).
Sesizati si inspectoratul scolar fiindca, intr-adevar, acest profesor care crede ca poate face invatamant prin violenta, nu prea are ce sa caute in invatamant.
Corect.......?!!, dar cati dintr-e noi ne educam cum trebuie copii?
Cunoastem comportamentul lor in societate, eu consider ca uneori ne facem ca nu vedem si dese ori acuzam,,,,,,, In legatura cu profesorul nu a fost corect din partea acestuia.


Plangere la politie sau parchet, pentru infractiunea de loviri si alte violente( art. 180 Cod penal).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil batut in scoala de elevii altei scoli coka coka Buna ziua,copilul meu , elev in clasa a-7-a a fost batut in scoala in care invata , de elevii altei scoli, chiar in clasa lui ! Acest lucru sa intamplat la ... (vezi toată discuția)
Sex cu elevii Anca_99 Anca_99 Unde se poate face plangere, daca ai aflat ca un profesor face sex cu elevii? Emailul de la edu.ro nu functioneaza, stie cineva un mail? Ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica si verbala daniela94 daniela94 Astazi in timp ce mergeam spre scoala o persoana din grupul cu care eram a inceput sa ma agreseze fizic , imbrancindu-ma si mai apoi folosind niste cuvinte ... (vezi toată discuția)