Au trecut mai bine de trei luni si inca nu am primit Hotarirarea definitiva si irevocabila de divort .Raspunsul invocat de de avocat este ca ,inca nu a fost redactata de judecator.Va rog stie cineva sa-mi spuna daca acest lucru poate fi adevarat ?sau este doar faptul ca acest domn are treburi mult mai importante decit a rezolva aceasta problema pentru care a fost platit. Daca este asa cum trebuie sa procedez pentru a sti adevarul?Va multumesc in eventualitatea ca cineva imi va raspunde .
Da, este adevarat. Termenul este de 30 de zile, insa in practica redactarea poate dura si mai mult de patru luni. Dvs. va puteti adresa instantei pentru urgentarea redactarii hotararii de divort.
Redactati cererere catre presedintele instantei care a pronuntat hotararea prin care solicitati urgentarea redactarii si comunicarii hotararii
Cererea o depuneti fie direct la arhiva instantei cu numar de inregistrare ,sau puteti trimite inclusiv prin email-ul instantei
multumesc Ynocentta dar cum pot afla numele presedintelui instantei care a pronuntat hotarirea ? intrucit eu nu sunt in tara si avocatul nu mi-a nici un detaliu asupra cestui lucru.De pe site-ul judecatoriei ?Trebuie sa invoc un motiv major pentru aceasta urgentare ?