avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inca nu am primit hotararea instantei desi au trecut 3 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inca nu am primit hotararea instantei desi au trecut 3 luni de la pronuntare

Au trecut mai bine de trei luni si inca nu am primit Hotarirarea definitiva si irevocabila de divort .Raspunsul invocat de de avocat este ca ,inca nu a fost redactata de judecator.Va rog stie cineva sa-mi spuna daca acest lucru poate fi adevarat ?sau este doar faptul ca acest domn are treburi mult mai importante decit a rezolva aceasta problema pentru care a fost platit. Daca este asa cum trebuie sa procedez pentru a sti adevarul?Va multumesc in eventualitatea ca cineva imi va raspunde .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:01, 4 Aprilie 2012
Situatia este intocmai si daca este vorba de recurs.
Adica tot ceea ce am expus se poate analiza in mod analog.
e simplu:

exista Hotarare irevocabila ? (dupa Fond, recurs, apel, etc (apel si recurs invers) )

da, ok, 4 lei si scoateti o copie dupa Hotarare, definitiva si irevocabila (1 leu fara a fi si investita cu formula executorie), asta la Registraturra Judecatoriei unde v-ati judecat.

restul e poveste, inclusiv ce ati scris (o Hotararee de Instanta e data in 2 saptamani ...)
xald a scris:
restul e poveste, inclusiv ce ati scris (o Hotararee de Instanta e data in 2 saptamani ...)

Nu este chiar poveste. Redactarea hotararii poate dura si cinci luni stimata/e @xald. Am fost in aceasta situatie, dar nu am avut nevoie de urgentarea redactarii acesteia.

Nu ati citit intreg topicul altfel ati fi inteles ca doamna nu se afla in tara.
Procesul E in tara, altfel nu era aici ....

CA se poate , e ok.

de ex,: o Hotarare in CC ar trebui, LEGAL, data in 48 de ore

se da in 2 saptamani?, ok, nu e LEGALA ;)

sau nu avem lege, sau Lege, sau LEGE;

daca nu, si forumul, si profesiunea, si etc., sunt degeaba.

sa revenim, daca omul, deschizatorul de topic , nu stie cum sa isi ia Incheierea, o ajutam, si ii spunem ca o costa 4 lei. restul, e chiaar poveste

apropo, 2 apeluri nu se pot face - se iinchid cand prezentati incheierea :)
Interventie moderator

Voi inchide acest topic intrucat discutia a deviat de la cursul ei normal. Sunt mai multe mesaje care nu isi au locul aici si care au generat replici neregulamentare. Este prima insa si ultima oara cand permit asa ceva in forumul Procedura in fata instantei civile.

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca divort deborahramon deborahramon buna ziua ma intereseaza daca instanta ieri a pronuntat ca sunt divortata in cat timp se redacteaza sentinta si daca pot face ceva pt a o urgenta [editat ... (vezi toată discuția)
Cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti ContSters247399 ContSters247399 am si eu o intrebare. de cate ori se pot face cereri de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti?? am facut o cerere deja si astept si nu a venit ... (vezi toată discuția)
Cat timp mai trebuie sa astept pt ca judecatorul sa dea motivatiile deciziei luate? okdaniok okdaniok La un proces civil,Curtea de apel a dat decizia civilă in data de 07.10.2012. Intrebarea mea este: cat timp mai trebuie sa astept pt. ca judecatorul sa dea ... (vezi toată discuția)