avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Am achitat taxa auto de prima inmatriculare in valoare de 3250lei si as dori sa stiu cum sa procedez sa-mi recuperez acesti bani si ce acte am nevoie
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 12:22, 30 Martie 2012
Stimate domn, ati mai dezbatut subiectul asta de vreo 2 ori.
V-ati hotarat sa mergeti pe baza RIL si sa nu mai parcurgeti procedura administrativa prealabila?
Atunci anexati cererii de chemare in judecata urmatoarele:

- Copie bulletin identitate
- Copie carte identitate masina
- Copie chitanta plata taxa poluare
- Copie brief tradus
- Copie contract vanzare cumparare
- Chitanta taxa judiciara 39 lei (ar mai trebui suplimentata cu taxa judiciara aferenta dobanzii legale, daca o solicitati, undeva la 8 lei parca)
- Timbru judiciar 2 lei
Daca faceti si procedura administrativa prealabila, anexati adresa catre finante si raspunsul lor.
Chemati in garantie si Administratia Fondului de Mediu.
Faceti 4 seturi de copii (una instanta, una dumneavoastra cu stampila grefei, una finante, una mediu) si le depuneti la tribunalul competent teritorial.
Mult succes
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2012
horeabortan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare fabi_arina fabi_arina Am platit taxa de poluare in august 2010 in Constanta. Cand si cum recuperez banii? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare dingofl dingofl as dori sa stiu ce sanse am sa-mi recuperez taxa de poluare platita in oct 2008 am facut o cerere in acest sens catre finante si astept raspuns. daca va fi ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto Kahlya Kahlya Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)