avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sentinta definitiva dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sentinta definitiva dosar penal

Buna ziua
în calitate de parte vătămată într-un accident rutier, am obţinut o hotărîre definitivă în dosarul penal prin care o firmă de asigurări a fost obligată să-mi plătească daune. Firma de asigurări a făcut recurs. Poate fi admis? Pot sa o execut silit?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 18:45, 1 Aprilie 2012
Da, recursul poate modifica in totalitate dispozitivul hotararii initiale, pentru a o executa silit, va trebui sa vedeti daca este si executorie.
Pana nu se judeca recursul nu puteti executa hotararea.
Incercati sa vorbiti cu un executor judecatoresc ca sa va lamuriti pe deplin.
Ei executa hotararea pe partea civila.
cum poate modifica recursul o hotarire definitiva dosar penal .daca nuare titlu executoriu poate fi executat silit
sentinta este definitiva data de curtea de apel poate fi aceptata asigurarile nu a mai facut recurs nici o sentinta anterioara celei date de curtea de apel
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2012
ailincaidan, utilizator
Daca s-a declarat recurs se va astepta judecarea recursului.
Daca nu s-a declarat recurs aceasta hotarare se poate pune in executare silita.

Alte discuții în legătură

Hotarire definitiva ailincaidan ailincaidan hotarire definitiva fara stampila definitiv si irevocabil este valabila (vezi toată discuția)
Investire formula executorie ioanandrei ioanandrei Intr-un proces comercial care s-a judecat in fond ( TRIBUNAL) si in apel (CURTE DE APEL ) s-au dat sentinte favorabile mie ,iar aceste sentinte contin ... (vezi toată discuția)
Recursul mai poate continua daca am platit sulta..? Domitian Domitian Buna ziua, am termen in16 octombrie 2012 recurs partaj....intre timp fata de terminarea apelului si data solutia care in termen legal s-a trecut la ... (vezi toată discuția)