avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta coasigurat

Buna seara!
Am nevoie de o adeverinta pentru medicul de familie in care sa fie trecuta si sotia ca si coasigurat!
Ce acte mi-ar trebui ca sa mi se elibereze ca si coasigurat?
De la serviciu imi cer adeverinta de la financiar cum ca nu realizeaza venituri plus ma mai trimite pe la cnsas... pentru nu stiu ce...
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 20:58, 30 Martie 2012
La cnsas nu va pot trimite,este o institutie in a carei atributii intra cu totul alte chestiuni...
Acum,revenind,aveti nevoie de :
-declaratia pe proprie raspundere prin care declarati sotia in intretinere
-certificat casatorie
-copie act identitate sotie
-adeverinta eliberata de Administratia Financiara din care sa rezulte ca sotia nu obtine niciun venit impozabil
Care a fost situatia dvs in ultimii5 ani,adica ati realizat venit/nu ati realizat venit,ati fost/nu ati fost asigurat?Posibil de aceea sa va trimita la Casa de Sanatate,pt. ca figurati cu debite la sanatate de dinainte de a va angaja la actualul loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni coasigurat Corina271 Corina271 Buna ziua! De curand sotul meu s-a angajat si vreau sa devin coasigurat pentru ca sunt insarcinata si trebuie sa fiu coasigurata pentru a face niste ... (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)
Coasigurat la sistemul public de sanatate stelach stelach Buna ziua, Un salariat, solicita inscrierea sotiei , la asigurarile de sanatate ca si coasigurat. ce documente trebuie sa solicit salariatului pentru sotie, ... (vezi toată discuția)