avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Probleme WebSite - domeniu asemanator. Incalc drepturi ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Probleme WebSite - domeniu asemanator. Incalc drepturi de autor?

ma tot uit si caut prin legile astea si na daca nu sunt in domeniu putin caut acul in carul cu fan.sa povestesc cred ca e cel mai bine....
pe internet exista un site care se numeste y.ro care aduna stiri face si drege...in fel de ziar on`line.....eu am inregistrat un alt domeniu care se numeste x.ro (deci fara acel L din coada) care si eu la randul meu adun stiri de la diverse surse si le public pe site...intrebarea mea este urmatoarea.... y.ro ma poate da in judecata? (tinand cont ca eu sunt pers fuzica,si nu am incalcat nici un drept de autor,nu am publicate poze care ar duce la denigrarea unei pers sau intitutii si etc)subliniez....domeniul exemplu.ro era liber pentru achizitionat...sunt persoana fizica...iar hostarea sitului este la un amic.....mai subliniez...ca pe acest site mai scriu niste pers.....dar se semneaza sub pseudonim) Multumesc mult si astept un raspund de la dumneavostra...o zi buna va urez
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Martie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 14:04, 31 Martie 2012
Nu va poate da in judecata, odata ce nu preluati continutul acelei pagini.
Asa ca lucrati linistit.
Insa, o mica remarca cu privire la preluarea unor articole de pe "ici si colo". Ar fi bine sa fiti la curent cu prevederile legii privind drepturile de autor, respectiv sa luati in considerare eventualele restrictii ale anumitor pagini de internet (unele nu permit preluarea decat cu acordul lor scris, altele permit intre anumite limite, etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor, preluare știri de pe alte site-uri pentru site-ul propriu Allexisz Allexisz Bună ziua, Doresc să realizez un site de știri. Din ce înțeleg din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Art. 9, lit. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare as vrea sa primesc un raspuns concret ... alexc08 alexc08 Buna ziua, am o intrebare as vrea sa primesc un raspuns concret de la un avocat care chiar stie, pentru ca pareri am auzit, impartite stanga si dreapta. Am o ... (vezi toată discuția)
Unde sa cauti modele de contracte, actiuni, cereri, plangeri etc??? nicaieri... romania nu cunoaste notiunea de probono... avocat_micu avocat_micu Pe mine ma deranjeaza ca nu gasesti modele de contracte, actiuni etc., adica pentru anumiti practicieni ( proaspat iesiti de prin facultati sau stagiaturi) si ... (vezi toată discuția)