avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CASS PT.CM DIN FAMBP
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CASS PT.CM DIN FAMBP

Contributia de sanatatea se calculeaza la concedii mdicale suportate din FAMBP, ea este afisata in declaratia catre CNPAS dar nu stiu daca se mai face si nota contabila de genul 43150=43130 ...stiti cumva daca este corect?
Va rog frumos daca ma puteti ajuta.
Cel mai recent răspuns: andad , utilizator 19:04, 2 Decembrie 2008
Incercati sa gasiti monografii contabile in www. 100%contabilitate.ro sau chiar in emonografii.ro, desi un program de salarii bun va da si nota contabila corecta, oricum , contul 4315 = fond accidente, 4313= contrib. sanatate angajat cu analiticul 4313.1 fnuass...nu este corecta nota contabila data de dvs...
43150=43130 fond accidente = sanatate angajator ...
de ce nu este corecta? puteti sa-mi spuneti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota contabila pt. sanatate suportata din fambp andad andad Contributia de sanatatea se calculeaza la concedii mdicale suportate din FAMBP, ea este afisata in declaratia catre CNPAS dar nu stiu daca se mai face si ... (vezi toată discuția)
Note contabile privind salarizarea sonya33 sonya33 #-obuna ziua. sunt novice in contabilitate si nu as dori sa gresec, va rog ma puteti ajuta cu notele contabile care se inregistraza privind salarizarea? va ... (vezi toată discuția)
Note contabile salarii anyaa anyaa Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca nota contabila 423=421 este gresita.Daca da, cum trebuie facuta nota contabila pentru un concediu medical. Va multumesc. (vezi toată discuția)