O persoana declara la primarie pentru obtinerea anexei 24 ca este singurul mostenitor (ei fiind 3) dar autorul lor a avut o casa si anexe dar acestea sunt declaratii neadevarate intrucat: Autorul lor nu are proprietate aceasta casa.Mai mult de atat respectiva persoana a folosit aceasta declaratie in instanta tocmai pentru un proces de uzucapiune unde tata; sau a fost chirias ( proprietarul a decedat fara mostenitori).Mai mult doreste sa puna un martor care este bolnav face tratament ca urmare a unui AVC produs acum 3 ani.
ce constituie asemenea fapta si unde putem sane adresam pentru a-l impiedica pe acest individ sa obitna ceva bazat pe minciuni.
eu stiam ca anexa 24 nu se da pe baza declaratiei mostenitorilor eventuali, ci pe baza evidentelor constituite anterior decesului/dezbaterii succesiunii celui pt care se solicita anexa:blush2:
Raspunsul dat de avvalentina este mai mult decat trebuie sa faceti...in continuare! Daca ar fi existat un proces civil pe rol intr-o asemenea cauza se putea invoca existenta unei (unor)declaratii false de care ar fi trebuit sa tina cont instanta fondului!
Anexa 24
leusan
1) In anexa 24 cel ce o solicita este obligat sa declarae toti mostenitorii defunctului?
2) declararea ca defunctul a avut avere o casa nu inseamna ca ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune
Aicoboaie Marian
Ce as putea face daca sora mea a inaintat un proces de Uzucapiune la judecatoria sect.3 fara ca eu sa fiu instiintat despre acest fapt?Ea a declarat ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Anexa 24
tiger_one11
buna ziua am si eu o intrebare.
daca primaria elibereaza la cererea unu mostenitor o anexa 24 in care ceilalti nu sunt mentionati intentionat, notarul incepe ... (vezi toată discuția)