avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune

Ce as putea face daca sora mea a inaintat un proces de Uzucapiune la judecatoria sect.3 fara ca eu sa fiu instiintat despre acest fapt?Ea a declarat ca ar fi singura mostenitoare,ceea ce nu este adevarat,deoarece noi suntem in total 4 frati si nici unul din noi nu am stiut de acest proces,pana acum cand am vazut o comunicare venita din partea Judecatoriei.A incalcat legea,prin declaratii false?Si ce pot face?Sicer,situatia mea financiara nu este prea buna si nu imi permit un avocat.Imi e teama sa nu reuseasca a isi face acte pe casa dupa care sa ne de-a afara.Va rog ajutati-ma.Multumesc:sorry:
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 00:51, 10 Martie 2010
faceti-i plangere penala pt fals in declaratii si uz de fals. daca si-a scos certificat de unic mostenitor, il puteti ataca in instanta ca sa-l desfiintati.
macar mergeti la o consultatie juridica, la un avocat ca sa va studieze bine problema si sa va indrume.
daca ati deschis succesiunea dupa parinti si locuiti in imobilul ce urmeaza a fi uzucapat.. cred ca trebuie sa faceti cerere de interventie in interes propriu in actiunea de uzucapiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt prin uzucapiune gsp23 gsp23 Buna ziua, Dupa decesul parintilor terenul si casa acestora nefind inscrise in cartea funcaiara au trecut in posesia mea(m-am ocupat de intretinerea si ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii leusan leusan Urmatoarea situatie ce se poate face? O persoana declara la primarie pentru obtinerea anexei 24 ca este singurul mostenitor (ei fiind 3) dar autorul lor a ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune carmenbarbulescu carmenbarbulescu Buna ziua aş dori să primesc un răspuns pertinent la următoarea întrebare. dacă sora mamei mele, împreună cu soţul ei au locuit timp de 33 de ani în ... (vezi toată discuția)