Imi pare rau nu aveti dreptate.
La vremea respectiva toti aveau antene de tv. individuale (nu exista instalatie de antena colectiva).
Unii le-au construit inginereste, altii... ciobaneste. Fiecare dupa cum l-a dus mintea.
Exista si retea de incalzire centrala si centrale termice, dar au fost distruse (de asociatii, primarie) iar acum toti au centrale proprii pe gaze.
Cu alte cuvinte obiectul activitatii asociatiei (distribuirea costurilor de incalzire / apartamente) a disparut iar pana si apa curenta si gazele sunt contorizate individual.
Singurul scop (si interes) al asociatiei (fantoma) este unic: salariile (inutile ale) presedintelui si administratorului :) Acestia nu produc nimic (doar paguba).
P.S. Nu am nimic impotriva celor care folosesc "autobuzele" (asociatiile) sau alte mijloace in comun (alegerea lor, treaba lor).
Eu insa prefer sa merg cu motocicleta :) De preferinta modelul cu un singur loc (fara pasager).
E obligatoriu sa urc in autobuz ca "asa doreste muschii" calatorilor din autobuz? #-o
P.S.2. Daca am locui la casa (gard comun / vecini) ar fi inteligent oare sa formam o asociatie (satra) de gard sau de strada? :tooth: (MAI JOS COMUNISMUL, TOVARASI!) :duh:
Vremea colhozurilor si GAZ-urilor a cam trecut...
[ link extern ]