avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general deschiderea unui magazin
Discuție deschisă în Contabilitate în general

deschiderea unui magazin

In curind voi deschide un magazin de imbracaminte si as dori sa stiu ce tip de activitate trebuie sa fac dat fiind faptul ca vreau sa aduc marfa din Italia. Trebuie sa deschid un imp-exp? Daca raspunsul este afirmativ costurile sint mai mari?

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 11:43, 1 Aprilie 2012
Nu, costurile privind infiintarea unei societati sunt aceleasi.
in primis multumesc de raspuns,deci trebuie sa-mi deschid firma import export?
Da, mentionati in actul constitutiv activitatea de import export pe care o veti desfasura.
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii obligatorii pt a fi importator s_chance s_chance Buna ziua, doresc sa imi deschid o mica afacere cu produse aduse din Republica Moldova si m-am gandit sa vb cu un importator de la noi, sa iau marfa de la el, ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand mateiadriana mateiadriana ce i-mi trebuie sa deschid un magazin second hand (vezi toată discuția)
Activare mai multe coduri caen beasan beasan Buna ziua, As vrea sa deschid un spatiu cu haine import UE si in acelas spatiu sa vand pe 2 coduri: CAEN: 4771: Comert cu amanuntul al imbracamintei, in ... (vezi toată discuția)