avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie DDD.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie DDD.

Ce presupune autorizarea unei firme pentru a efectua servicii de DDD deratizare, dezinsectie, dezinfectie?

Ce avizuri trebuie,ordinea lor, costuri.
Am codul CAEN : 8129

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2012
ContSters247789, utilizator

Alte discuții în legătură

Despre codurile caen adriano10 adriano10 buna ziua, de curand am infiintat o I.I. cu cod CAEN 8129- alte servicii de curatenie (prestari servicii de deratizare- dezinsectie- dezinfectie). Pentru ... (vezi toată discuția)
Cat de des trebuie facuta dezinsectia si deratizarea intr-un magazin alimentar, si ce anume prevede legea? Corne921 Corne921 Care este perioada? Ce trebuie sa faca personalul care face dezinsectia? Care este amenda pentru faptul ca nu ai angajat o firma de deratizare? (vezi toată discuția)
Obligativitate de a incheia contract pentru deratizare, dezinfectie,dezinsectie, etc lupascumihaela lupascumihaela buna ziua, doresc si eu un raspuns la urmatoarea intrebare: Este obligat un agent economic sa incheie un contract de servicii cu o firma de ... (vezi toată discuția)