avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Cat de des trebuie facuta dezinsectia si deratizarea ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Cat de des trebuie facuta dezinsectia si deratizarea intr-un magazin alimentar, si ce anume prevede legea?

Care este perioada?
Ce trebuie sa faca personalul care face dezinsectia?
Care este amenda pentru faptul ca nu ai angajat o firma de deratizare?
Cel mai recent răspuns: Corne921 , utilizator 19:47, 22 Octombrie 2019
Sunt aplicabile prevederile din Legea sanatatii nr. 95/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare, Norme de igiena pentru sanatatea populatiei in Ordinul MS nr. 994/2018 pentru modificarea și completarea Normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației, aprobate prin Ordinul MS nr. 119/2014.
Gasiti actele normative pe internet.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Concluzia: dezinsectia si deratizarea se face ori de cate ori este nevoie si preventiv la termen stabilit de fiecare firma in parte in functie de necazurile pe care le are.
Ce ati vrut sa intrebati aici, citez: "Ce trebuie sa faca personalul care face dezinsectia ?" Ce ar trebui sa faca altceva decat dezinsectie ?!
Este de preferat ca dezinsectia/ dezinfectia/ deratizarea sa se efectueze in baza unui contract de prestari servicii incheiat cu firme de profil autorizate de MS, care detin materiale atestate, personal calificat si instruit.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deratizare magazin ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE Buna ziua, poate sa imi spuna cineva daca exista vreo prevedere legala cu privire la deratizarea in magazinele de imbracaminte si incaltaminte? multumesc (vezi toată discuția)
Normele de igiena claudia.04 claudia.04 Buna ziua, in momentul de fata care este baza legislativa privind normele de igiena si sanatate publica ? 1. Ordinul ministerului sanatatii nr. 119/2014 ... (vezi toată discuția)
Erbicidare și pesticide răspandite cu atomizorul lângă locuință David Nelu David Nelu Vă rog să îmi spuneti daca exista o lege pentru protecția sănătății, locuiesc la casa intravilan și peste drum la 3 metri are cineva un teren , mereu ... (vezi toată discuția)