avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Normele de igiena
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Normele de igiena

Buna ziua, in momentul de fata care este baza legislativa privind normele de igiena si sanatate publica ?
1. Ordinul ministerului sanatatii nr. 119/2014 sau
2. Ordinul nr. 994 / 2018
Ma intereseaza deoarece numarul maxim de capete de animale care se pot detine intr-o gospodarie se stabileste in mod diferit?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 26 Iunie 2020
Ordinul MS nr. 994/ 2018 modifica și completeaza Normele de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației, aprobate prin Ordinul MS nr. 119/2014.
Numarul maxim de capete de animale care pot fi detinute este cel mentionat in ordinul MS nr. 994/ 2018.
Baza legislativa privind normele de igiena si sanatate publica o constituie Ordinul ministerului sanatatii nr. 119/2014,cu modificarile si completarile ulterioare.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă salut.vecinul de la tara,are un grajd cu multi porci,in jur ... adalbert_d adalbert_d Vă salut.Vecinul de la tara,are un grajd cu multi porci,in jur de 12-16.are și capre.intre grajdul lui și gospodăria mea ne desparte un teren cu lățimea ... (vezi toată discuția)
Vecinii au grajd cu vaca si vitel la mai putin de 2 metri de casa mea crista209 crista209 buna ziua!!!Locuiesc intr un orasel micut..casa mea este amplasata la soseaua principala..DN.La 1.5 metri de casa mea,tot la steada principala vecinii au un ... (vezi toată discuția)
Cat de des trebuie facuta dezinsectia si deratizarea intr-un magazin alimentar, si ce anume prevede legea? Corne921 Corne921 Care este perioada? Ce trebuie sa faca personalul care face dezinsectia? Care este amenda pentru faptul ca nu ai angajat o firma de deratizare? (vezi toată discuția)