avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... despagubiri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

despagubiri

in urma unui proces,paratul a fost arestat.la instanta,el a fost deacord cu despagubirea pe care i-am ceruto.ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia ei, in cazul in care paratul este arestat si nu doreste sa plateasca?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 11:22, 2 Aprilie 2012
nu am inteles daca aveti sau nu un titlu executoriu, adica o sentinta definitiva care sa fi rezolvat si cererea de despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri rca iancu1 iancu1 Buna ziua Mentionez ca am fost implicat intr-un accident de circulatie fara vicitme in care eu sunt vinovatul. Am polita de asigurare RCA valabila, incheiata ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi banesti castigate in instanta raluca-mihaela raluca-mihaela Am castigat un proces privind drepturile salariale cuvenite.Detin sentinta definitiva si irevocabila,am adus societatii datoare la cunostinta faptul ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia despagubirilor? december2008 december2008 buna seara! in urma unui accident rutier, fiica mea, pasagera a autoturismului, si-a pierdut viata. sentinta judecatoreasca definitiva mi-a dat dreptul la ... (vezi toată discuția)