avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura - tratate, grile, autori ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura - tratate, grile, autori recomandati

care sunt cele mai bune carti de pe care pot invata pentru admiterea la inm? in primul rand din punctul meu de vedere ar fi bune tratale, de drept penal, drept procesual penal, drept civil, drept procesual civil.oare am dreptate? si testele grila? ce autori mi-ati recomanda, pentru a avea sanse mari? va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Materii admitere in magistratura alina_glisca@yahoo.com alina_glisca@yahoo.com Stie cineva din cartile carui autor se mai invata pentru admiterea in magistratura? (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)