avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legislatia in domeniul constructiilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legislatia in domeniul constructiilor

salut.cine ma ajuta si pe mine cu o forma mai usor de imprimare a legiilor in materie de constructii?rasfoiesc si eu netu insa nu stiu care sint ultimele modificari ale legiilor .asi vrea un ajutor in acest sens.am cautat o lege nr 50 ,una ,cu nr 153 insa o varianta finala nu stiu care e
cu multumiri,antin.
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2012
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 01:26, 3 Aprilie 2012
Aceasta lege o cautati?

Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii actualizata
[ link extern ] >

Norme metodologice
[ link extern ]

Rectificare la Normele metodologice adusa in 2010
[ link extern ]

Legea 153 la ce face referire? Sau in ce an a fost publicata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarile legii 350/2001 si ale legii 50/1991 in vigoare in 2018 Denisa Dumitrescu Denisa Dumitrescu Care sunt modificarile legislative in ceea ce priveste Legea 350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismului si Legea 50/1991 privind autorizarea ... (vezi toată discuția)
Asigurarea calitatii executiei constructiilor danevas danevas m-ar interesa legat de acest subiect sa stiu exact care este mai exact continutul acestei activitati, legislatia aferenta, documentele care se intocmesc la ... (vezi toată discuția)
Modificarea terasamentului din intravilan rasaritcdumitru rasaritcdumitru asi vrea sa stiu daca exista vre-o lege (si care anume) care sa reglementeze ne/modificarea terasamentului unei proprietati, cu/fara acordul vecinilor, ... (vezi toată discuția)