avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare concediu crestere copil

Buna ziua,
As dori ca in momentul incetarii concediului de crestere copil sa imi dau demisia si sa ma angajez la un alt angajator. In momentul reluarii activitatii profesionale,insa la un alt angajator decat cel avut inainte de Concediu pot beneficia de insertia de 500 ron? Daca ma intorc la serviciu cu 2 sapt.inainte de implinirea a 1 an a copilului beneficiez de acest stimulent sau trebuie o perioada mai mare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:39, 3 Aprilie 2012
vei primi stimulentul de insertie daca te intorci la serviciu cu doua saptamani inainte de implinirea varstei de 1 an al copilului, daca ai aprobat de catre angajator reluarea activitatii
Numai daca, cererea dvs. de intrare in CCC a fost doar pentru un an, altfel nu veti beneficia de stimulent (OUG 111/2010 art. 7).
Cand ati intrat in CCC? ...
pana pe data de 08.12.2011 am beneficiat de zilele de concediu postnatal,iar din 09.12.2011 am intrat in CCC optand pt 1 an,iar copilul implineste 1 an pe 05.08.2012...daca ma intorc pe 16 iulie este bine?
Da, este bine ... in acest sens, veti beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie cafeaculapte cafeaculapte Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac si de ce acte am nevoie sa renunt la concediu crestere copil si sa primesc stimulentul de insertie. Incep ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere al copilului si stimulentul de insertie in munca Zara_Sabrina Zara_Sabrina Buna ziua. Sunt insarcinata in 32 saptamani, cu data probabila a nasterii pe 21 martie. Voi intra in prenatal din 9 februarie si voi opta pentru concediu de ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la lucru pentru mame elena_1989 elena_1989 buna ziua,baietelul meu implineste 1 an in aprilie 2014, cand am intrat in prenatal am facut o cerere la angajator ca stau acasa cu bebe 2 ani,dar vreau sa ma ... (vezi toată discuția)