avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene

Am un teren de aproximativ 1 ha, teren arabil intravilan, din care 200 mp destinat constructiilor. Se poate obtine finantare din fonduri europene pentru construirea unei pensiuni ? Mentionez ca mi-am deschis o Intreprindere Individuala in acest sens. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 18:25, 3 Aprilie 2012
Cititi masura 313 a PNDR
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Pensiune agroturistica - masura 313 BogdanD BogdanD buna ziua, as dori sa-mi construiesc o pensiune agroturistica prin masura 313, dar ma lovesc de prevederile Legii 350/2011 actualizata care prevede la art.32 ... (vezi toată discuția)
As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile, si as dori ajutor cu urmatoarele nelamuriri: inchiriez2012 inchiriez2012 As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile...este posibil???Mentionez ca detin ca detin un teren de 800mp si o cladire de 200mp utili. ... (vezi toată discuția)