avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical in preaviz acordat ca urmare a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical in preaviz acordat ca urmare a falimentului

Societatea, aflata in faliment, acorda preavizul de 15 zile, excep'ie de la Codul Muncii. Ulterior emiterii preavizului intru in concediu medical. In acest caz mai opereaza suspendarea perioadei de preaviz pe perioada concediului medical? Daca nu, cine imi plateste, dupa expirarea preavizului restul de concediu medical? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu medical in perioada de preaviz stan_iulia stan_iulia Buna ziua, Multumesc mult pentru raspunsurile date la subiectul anterior. Insa datorita acestei \"crize financiare\" ne confruntam cu diverse probleme legate ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca in perioada de concediu medical mihaelaclaudia mihaelaclaudia In perioada concediului medical se poate desface contractul de munca? Mentionez faptul ca eu eram in preaviz de 15 zile, pt concediere din motive economice, ... (vezi toată discuția)
Interventie chirurgicala in preaviz Cosmin Oncescu Cosmin Oncescu Buna dimineata, Am primit o notificare care specifica faptul ca postul de asistent manager, incadrat pe perioada nedeterminata, urmeaza a se desfiinta ... (vezi toată discuția)