avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Info distanta prister/fantana
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Info distanta prister/fantana

Buna seara, as dori si eu o informatie pentru ca am cautat pe internet si nu mi-am gasit raspunsul.
Am la tara o casa si vreau sa-mi fac casa sa ma mut acolo pentru ca la bloc traiul devine tot mai greu.
Intrebarea mea este, legal, la ce distanta se poate amplasa un prister fata de fantana?
Vecinul de langa mine are pristerul in curte..cam in drept cu fantana mea, distanta intre pricine este de aprox 6-8m, eu mi-am facut pristerul in gradina 50m fata de fantana, oare este legal sa-si faca pristerul asa aproape de o fantana , ma scuza-ti daca nu postez unde trebuie, rog un moderator sa mute topicul, si...sincer nu as bea apa din fantana mea stiind ca vecinul are in prister tot felu, ma intelegeti, scuze pentru greseliile de ortografie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:17, 3 Aprilie 2012
Poate este betonata fosa septica a vecinului..:sorry:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am și eu i întrebare.am cumpărat o casa .linga ... adrian225 adrian225 buna ziua. Am și eu i întrebare.Am cumpărat o casa .Linga gardul vecinului am făcut o fosa septica la .60 de cm fata de gardul ei .Acum am făcut o ... (vezi toată discuția)
Distante minime intre constructii intre gard vecin, amplasamente fose septice si alte constructii alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Am construit un wc in curte la tara cu fosa betonata complet, vecinul meu dupa doi ani s-a trezit ca nu-i convine locatia fosei deoarece are o ... (vezi toată discuția)
La ce distanta se poate amplasa o fosa septica fata de o gospodărie ... Teo15 Teo15 La ce distanta se poate amplasa o fosa septica fata de o gospodărie vecină care are fantana cu apa potabilă? Multumesc! (vezi toată discuția)