avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pret apa rece si apa calda
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pret apa rece si apa calda

Buna ziua,

Ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu preturile apei reci si calde?
Pentru Bucuresti, sectorul 3, pretul a crescut incepand din luna ianuarie, conform administratorului nostru, pana-n luna-n curs... Mi se pare un pic neconcludent si nereal si datorita faptului ca administratorul nu a afisat si o copie a facturilor.

Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 14:21, 4 Aprilie 2012
De la 1 ianuarie 2012, conform ApaNova tarifele sunt:
apă potabilă (rece): 3,86 lei/ mc (fără TVA); 4,79 lei/ mc (TVA inclus)
canalizare: 0,86 lei/ mc (fără TVA); 1,07 lei/ mc (TVA inclus)

De la RADET am inteles ca factureaza in gigacalorii deci e pretul de 169 lei/gigacaloria
Rece 5.92 si calda 12 si ceva cu aproximatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere "umflata" Dessire Dessire Buna ziua, Sunt cirias de 3 luni,locuiesc intr-o garsoniera in Bucuresti si am observat ca Administratora blocului a incarcat intretinerea fata de luna ... (vezi toată discuția)
Calcul apa marianionescu1 marianionescu1 Buna ziua, Imi poate spune cineva daca exista o formula de calcul a apei reci ? Dar a apei calde? Si care-i/-s? M-ar interesa in sectorul ... (vezi toată discuția)
Contributie canalizare ContSters61266 ContSters61266 in factura emisa de apanova exista si o rubrica de \"canalizare apa calda\", a carei valoare se imparte conform legii 230 si hg 1588. desi aveam consum 0 la ... (vezi toată discuția)