Buna ziua,
In urma cu ceva timp am depus o plangere la parchet pentru amenintare si santaj. Saptamana trecuta am fost chemata la politie sa dau declaratie, ceea ce s-a si intamplat. In aceeasi zi a dat declaratie si persoana impotriva careia am depus plangerea, si am avut posibilitatea (mi s-a permis) sa citesc declaratia lui. Astazi au fost chemati martorii mei, apoi si eu sa depun probele la dosar. Si am descoperit ca declaratia lui de saptamana trecuta nu mai este la dosar, si in locul ei este o alta declaratie cu aceasi data. Dosarul meu era la o alta persoana astazi, asa k nu mi s-a oferit nici un fel de lamurire. Pana acum nu m-a reprezentat nimeni, dar ma bate gandu sa imi i-au un avocat. Ce credeti ca s-a intamplat cu vechea declaratie? si ce as putea face?
Ar trebui sa mearga un avocat sa incerce sa isi dea seama ce s-a intamplat.
Daca mergeti singura nu o sa va ia nimeni in seama.
Pe de alta parte este posibil ca nici avocatul sa nu poata face mare lucru si sa cheltuiti banii airea.
Singurul castig ar putea fi acela ca pe viitor sa nu se mai repete astfel de isprave care nu au nicio legatura cu legea.
E greu de spus care varianta ar putea avea succes.
Declaratia data de faptuitor, daca s-a schimbat dupa ce dvs. ati dat declaratie, este mai putin importanta.Importante sunt celelalte probe si eventual daca exista martori, declaratiile martorilor.Aceste probe sunt importante in dovedirea faptelor infractionale si trebuie sa urmariti sa nu se schimbe/dispara sau modifice.
Nu e vorba de schimbarea declaratiei, ci de disparitia declaratiei de la dosar.
Daca nu merge cu un avocat redutabil care sa stie cum sa expuna problema la politie nu are sanse nici in viitor.
Ajutoooooooor
adriant
Buna ziua, un prieten al meu a fost prins ca a vrut sa fure sdintr-un supermarket produse in valoare de 2500 RON. Acestia au fost filmati de catre camerele de ... (vezi toată discuția)