avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice prelungire contract de furnizare produse cu AUT.CONTR.
Discuție deschisă în Achiziţii publice

prelungire contract de furnizare produse cu AUT.CONTR.

am avut pentru anul 2011, 3 contracte de furnizare produse cu o AUT.CONTR. La 30 dec 2011 s-a facut prelungirea contractelor cu act aditional pina la 31.03 2012. Legea da voie sa se prelungeasca max 4 luni. Acum, inca nu s-au facut licitatiile si AUT. CONTR. vrea sa prelungeasca cu act aditional 1 contract mic ca valoare cu mine, si celelalte 2 contracte mai mari vrea sa incheie contract pentru luna aprilie cu un alt furnizor, care nu a participat niciodata la o licitatie, nu a derulat niciodata un contract de furnizare cu aceasta autoritate. ESTE LEGAL??? care art. din legea achizitiilor permite sau interzice acest fapt. multumesc

Alte discuții în legătură

Act aditional seby_red_dogg seby_red_dogg Va rog sa ma ajutati intr-o problema...Din cauza bugetului, contractele la achizitii au fost facute pe o perioada de doar 3 luni si au expirat la sf lunii ... (vezi toată discuția)
Contract furnizare ContSters50658 ContSters50658 Buna ziua! Durata contractului pana la 31.12.2007, cu posibilitate de prelungire inca 4 luni prin act aditional, daca va fi necesar si daca sunt fonduri. ... (vezi toată discuția)
Când se aplica procedura de achizitie? soledad soledad Am facut acte adiţionale de prelungire a contractelor, pana la aprobarea bugetului. 1. As vrea sa stiu cand încep procedura de achiziţie pe SEAP, acum sau ... (vezi toată discuția)