avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... intreruperea autorizatiei de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

intreruperea autorizatiei de constructie

Am inceput constructia unei case anul trecut (iulie),am ajuns la faza "la rosu",din diferite motive am stopat lucrarile .Vreau sa stiu daca exista posbilitatea de a intrerupe autorizatia de constructie pana cand voi reancepe lucrarile ,pentru a nu pierde valabilitatea acesteia ; unde trebuie sa anunt ; daca din punct de vedere financiar ma costa ceva ?
Mentionez ca autorizatia este valabila din 01/06/2011 pana la 01/06/2013.
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Autorizatia de constructie danielbejan danielbejan buna ziua. am si eu o intrebare: sunt la faza de autorizatie pentru o costructie nou si as vrea sa stiu daca autorizatia e valabila din ziua cand mi-au ... (vezi toată discuția)
Evitare amenda isc neanuntare incepere lucrai henton henton Buna ziua, se da urmatoarea problema, in anul 2013 am scos autorizatie de constructie , am anuntat la primarie data inceperii lucrarilor , am platit taxa de ... (vezi toată discuția)
Efectuarea constructiei neanuntata la inspectoratul de constructii, autorizatie de constructie expirata lehelusz lehelusz Buna ziua, am urmatoarea problema: autorizatia de constructie era valabila din 15.10.2013 pana in 15.10.2016, deci a expirat. Casa e gata in rosu, usile si ... (vezi toată discuția)