am urmatoarea problema: autorizatia de constructie era valabila din 15.10.2013 pana in 15.10.2016, deci a expirat. Casa e gata in rosu, usile si ferestrele puse si tencuiala si partea de electricitate facute in interior. Problema mea ce mai mare este ca am uitat sa anuntam inceperea constructiei la primarie si la Inspectoratul pt. constructii. Ce pot sa fac acuma, ca sa nu am probleme si taxe mari de platit.
Multumesc pentru raspuns anticipat!
Din 2013 pana in prezent...greu de crezut ca am uitat sa anuntam inceperea constructiei la primarie si la Inspectoratul pt. constructii.
Avand in vedere ca in afara ca ati uitat comunicarea demararii executiei constructiei,nici nu v-ati incadrat in termenul prevazut in autorizatie,aveti varianta sa comunicati la serviciul urbanism din primarie inceperea lucrarilor si solicitarea prelungirii autorizatiei de constructie
Multumesc de raspuns. Chiar am uitat pur si simplu, mai bine zis nici nu am stiut, abia acuma, cand citesc pe net ca rebuie predata casa la finalizare am cictit ca trebuia anuntat termenul de incepere. Am crezut ca ajung toate avizele si autorizatia de la primarie...asta e...