In urma cu 8 ani mama a obtinut certificat de urbanism, apoi autorizatia de construire pentru a incepe constructia unei locuinte in Bucuresti, sector 1. Pentru respectarea normelor in vigoare ale zonei i s-a impus P+1. La vremea respectiva nu am stiut ca trebuie anuntat si ISC despre data inceperii lucrarii printr-o cerere si achitarea unei taxe ISC-ului (sau poate nici nu se facea asta pe atunci, nu stiu). Am inceput lucrarea in respectivul an in regie proprie dar n-am mai finalizat-o nici dupa expirarea prelungirii autorizatiei (care a fost inca un an) din motive financiare (tatal meu a decedat). Dar nici sistare ori altceva n-am cerut. Am dori sa continuam acum lucrarea, ar mai fi podul de executat, acoperisul, scarile interioare, izolarea peretilor exteriori, finisarea lor si montarea usilor si ferestrelor (dupa ce vor fi executate). Abia atunci se poate considera casa la rosu si facuta receptia in vederea intabularii.Nu mai retin daca trebuie si instalatia electrica facuta inainte de receptie sau nu. Am inteles ca o a doua prelungire a autorizatiei de construire oricum nu se mai putea face. Intrebarea este cum putem proceda pentru a reintra in legalitate cu lucrarea inca nefinalizata.