Buna seara!
Am construit o casa in regie proprie, cu autorizatie emisa in 15 iulie 2014,valabila 1 an.In aceasta perioada am zidit si acoperit casa,fara tencuiala,fara usi,fara geamuri,fara fatada.In prezent este in acelasi stadiu.
Intrebare:intru sub incidenta legii 177/2015?din cate stiu a intrat in vigoare in septembrie 2015 iar autorizatia mea a expirat pe 14 iulie 2015 si nu am prelungit-o.
Primaria m-a avertizat in scris astazi ca nu am efectuat receptia la terminarea lucrarii si voi fi sanctionat cu amenda si ca nu am achitat cotele 0.1%,respectiv 0.50%(legea nr 10/1995-cu modificari si completari).Am doar o chitanta cu 0.1%,achitata in 2014,la inceperea lucrarilor.
Trebuie sa mai platesc si cei 0.50% daca este prevazuta doar in legea 177/2015?
satrico
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Puteti gasi bunavointa la primarie , facand receptia partiala a constructiei si sa achitati acel 0.5 % di valoarea lucrari declarata la inceputul lucrarilor. Pe ei ii intereseaza daca constructia e ridicata ,acoperita si daca ati respectat proiectul . Odata facuta receptia va pune la plata impozitului pe casa chiar daca nu aveti usile , ferestrele sau finisajele interioare.