avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce fac daca am cumparat un pian si are vicii ascunse?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce fac daca am cumparat un pian si are vicii ascunse?

am cumparat un pian si am descoperit dupa ce am platit juma de pret si dupa ce i-am facut o inspectie tehnica ca are ceva vicii ascunse.ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: negustorulfranz , utilizator 15:07, 23 Aprilie 2012
Daca tot nu l-ai platit in intregime soliciti restituirea avansului si restitui bunul. Incheiati un act in acest sens. Daca refuza va trebui sa se multumeasca cu suma primita.
multumesc pentru sfat!dar eu voi iesi in pierdere....am vreun drept in a-mi recastiga banii?
... :) ,nuu, nu pianul are vicii,...priviti problema si din alta perspectiva...:)
Daca pianul are vicii ascunse ati putea deschide proces si sa obtineti castig de cauza insa depinde cat de ascunse erau viciile si cat de afectata era vointa dvs. de a contracta daca aceste vicii le-ati fi cunoscut anterior.
Ce valoare are pianul?
Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
87 mil vechi este pianul

vicii in sensul ca placutele de fildes aplicate pe clape sunt ciobite din loc in loc,lipsesc coarde,pedala d prelungire a duratei sunetului nu functioneaza.
plus de asta am aflat ulterior ca lemnul din care este confectionat este dobandit ilicit.
Cum ma afecteaza acest lucru si ce actiune trebuie sa introduc pentru a-i inapoia pianul si a-mi dobandi banii dati ?

Va multumesc tuturor pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Haideti sa scriem povesti! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Istoria lui Yakov-povestitorul Binecuvântat şi slăvit fie numele Domnului peste lumea pe care El a facut-o prin voia Sa! Am să vă spun acum o poveste. ... (vezi toată discuția)
Zodiac... :) tanguera tanguera [b]BERBEC [/b](21 martie – 20aprilie) [b]Simbol[/b]: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia ... (vezi toată discuția)