avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie de renovare si constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie de renovare si constructie

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a obtine o autorizatie de renovare si constructie?Am nevoie de proiect?Cam care ar fi costurile cu hartogaria?

Alte discuții în legătură

Vreau sa renovez casa finu31 finu31 Buna,as vrea sa imi renovez casa si sa ridic o mansarda.De ce documente as avea nevoie?Imi trebuie un plan sau pot sa fac eu totul?multumesc! (vezi toată discuția)
Demolare naturala casa din cărămidă nearsa Marcel2017 Marcel2017 Buna ziua. La casa de la țară, in Contractul de vânzare-cumpărare apare și o construcție separată de Casă și anume o bucătărie de vară de 27 mp, ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan mihaela daniela mihaela daniela Buna seara ! Am o intrebare . Sunt pe cale de a cumpara un teren extravilan arabil de 1150 mp si curti constructii 790 mp total suprafata 1940 mp . ... (vezi toată discuția)