avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contestatie inspectie fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contestatie inspectie fiscala

as dori sa stiu daca in cazul in care doresc sa fac o contestatie cu privire la rezulatatul unei inspectii fiscale in care nu mi s au luat in vedere cheltuielile deductibile as avea vreo sansa sa castig?
Cel mai recent răspuns: catiana , utilizator 09:17, 6 Aprilie 2012
Desigur, au fost castigate nenumarate asemenea spete in instanta, insa va trebui sa aveti in vederea, calea de contestatie, pentru inceput va adresati organului fiscal emitent, ulterior introduceti actiune in instanta. Foarte mare atentie, cum intocmiti contestatia, sens in care va recomand sa aveti in vedere Codul de procedura fiscala.
multumesc mult pt raspuns sper sa am castig de cauza
Si eu va doresc succes!
In completare: atentie sa va incadrati in termenul legal de contestatie si la conditiile din art. 206 si 207 Codul de procedura fiscala.
Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
ma incadrez in tern legal acum mai ramane forma ei cat mai legala sa aspun asa,pt inaintarea ei( a contestatiei)

Alte discuții în legătură

Se poate cere (la solicitarea contribuabilului) refacerea sau ... ozicon ozicon Se poate cere (la solicitarea contribuabilului) refacerea sau reverificarea inspectiei fiscale, dupa solutionarea deciziei de solutionare a contestatiei ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva unui act administrativ ( raport de inspectie ) sabinna sabinna In urma efectuarii unei inspectii fiscale, au fost emise urmatoarele acte: - Raport de inspectie fiscala - Decizie de impunere - Dispozitie de masuri Care ... (vezi toată discuția)
Calomnia Antonia01 Antonia01 Cum pot acuza pe cineva care face afirmatii acuzatoare si neadevarate la persoana mea, in conditiile in care i-am sugerat respectivului sa faca plangere pt ... (vezi toată discuția)