avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxe si impozite obligatorii pentru un SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxe si impozite obligatorii pentru un SRL

Buna ziua! As dori sa stiu cam ce dari obligatorii sunt de dat la stat pentru un SRL dupa 1 an?
Cel mai recent răspuns: Iulian81 , utilizator 17:14, 8 Aprilie 2012
Nu conteaza cand e infiinta societatea, obligativitatea declararii si platii TVA-ului, a impozitului pe profit 16%, a contributiilor datorate atat de angajator cat si de salariati va revin inca de la inceput. Aceastea se pot depune lunar sau trimestrial, in functie si de optiunea pe care ati facut-o.
Se depun declaratiile 300 - decont TVA, declaratia 394 - Declaratia informativa privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national, declaratia 100 - impozit pe profit, declaratia unica 112 si anual, declaratia 101 in care se declara impozitul pe profit anual..
Dar daca am profit anual mai mic de 30000 Euro am inteles ca nu se ai plateste TVA, angajati nu cred ca as avea, in afara de mine binenteles care probabil ca as fi administrator, deci ar ramane doar cei 16 din profit anual? Ca administratori suntem obligati sa platim vreo taxa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)
Firma noua mefistos mefistos Imi puteti spune va rog daca pentru un site online ce presteaza servicii dedicate persoanelor juridice este necesar infiintarea unui SRL platitor de TVA? Daca ... (vezi toată discuția)
Declaratii pentru 2013 si 2014 pentru firma suspendata? lulus lulus Buna ziua, Am o microintreprindere a carei activitate a fost suspendata de la sfarsitul anului 2011. Pana in prezent, la sfatul contabilei am depus ... (vezi toată discuția)