avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu 2012
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu 2012

o educatoare poate avea in 2012 salariul de 804 lei atata timp cat salariul minim este de 700 lei. (fiind educatoare este calificata).
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 9 Aprilie 2012
Daca la stat nu poate avea, la privat il poate avea acel salariu la care va referiti ... salariul minim brut care il poate avea o persoana angajata in sectorul bugetar sau privat este de 700 lei ..

Prin urmare, cred ca r fi mult mai bine sa ne precizati daca locul dvs de munca este in sectorul bugetar sau in cel privat:::
locul de munca este cel privat
In acest sens, salariul minim brut lunar care trebuie sa va fie oferit este de 700 lei ... aplicarea unor coeficienti de ierarhizare se poate face numai daca acestia sunt prevazuti in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia...

In speta, salariul oferit este peste salariul minim brut pe economie ...
Va rog foarte frumos , ma poate ajuta cineva .
Cred ca deja ati primit raspuns ... legea prevede ca un angajator sa ofere unui salariat - indiferent de studii - salariul minim brut pe economie (700 lei brut lunar), incepand cu 01.01.2012.

Totusi, in cazul unor angajatori din sectorul privat, in reg.intern al acestora sau in ccm aplicabil pot fi prevazuti coeficienti de ierarhizare pentru anumite categorii de functii.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarul minim morozancarmen morozancarmen incepand cu 01.01.2012 salarul minim este de 700 lei . Acest salar este aplicabil numai bugetarilor sau si in domeniul privat . revin la salariul asta este ... (vezi toată discuția)
Revin cu intrebarea mea legat de salariu minim draganmariana draganmariana Revin cu intrebarea mea , si va rog frumos sa nu v a suparati dar nu am inteles. Deci o persoana care lucreaza la o gradinita particulara ca educatoare ... (vezi toată discuția)
Salar de incadrare marcelaL marcelaL buna va rog sa-mi spuneti pentru sofer autocamion de mare tonaj,internationa cod cor 832401 care este salar de incadrare? multumesc mult (vezi toată discuția)