avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... probleme garantie cu firma producatoare de tamplarie ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

probleme garantie cu firma producatoare de tamplarie pvc

Buna ziua ! Am o problema cu o firma producatoare de tamplarie pvc . Dupa montaj la o zi au aparut fisuri in cercevele sau tocuri in proportie de 80% din totalul tamplariei comandate.Au costatat prin pozele trimise de mine si prin vizita agentului de vanzari promitandu-mi o alta tamplarie noua cum de altfel era si cazul dar in schimb au venit si au demontat toata tamplaria si au adus-o la cateva zile tot pe aceeasi dar reparata si cu ceva zgarieturi. Au montat-o iar cu toata opunerea mea si mi-au garantat ca nu o sa mai fie probleme iar spre stupoarea mea poate si a lor la asazisa receptie am constatat ca au crapat iar plus probleme de montaj. Ei nu vor sa schimbe toata tamplaria desi le-am spus ca in ciuda greselilor lor si lotul respectiv are probleme grave.In plus am pierdut foarte multe zile din cauza lor.Ce le pot face ? sa ii actionez in instanta ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:08, 8 Aprilie 2012
Faceti o reclamatie la OPC daca nu aveti alta varianta sa va intelegeti cu ei.
In situatia in care detineti documente de achizitie,documente care sa ateste ca aceiasi firma a executat si montajul produselor,daca nu ajungeti la intelegere amiabila cu reprezentantii firmei,pentru solutionare se impune sa sesizati oficial ANPC local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie termopane reclamanta reclamanta buna ziua pe data de 21.06. 2012 mi s-au montat geamuri termopan pentru inchiderea balconului de catre o firma cu acest obiect de activitate. inchiderea ... (vezi toată discuția)
Reclamatie firma termopane Asan27 Asan27 Buna seara, In urma cu o luna geamul de la terasa s-a crapat de sus pana jos-nu in urma unei impact sau lovituri, ci pur si simplu. Apartamentul este nou, ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica a blocului si obligativitatea schimbarii termopanelor Nicu2015 Nicu2015 Buna ziua. Locuiesc de cativa ani in blocul E21, din str. Nicolae Sebe, nr. 11 sector 3 Bucuresti. Cand m-am mutat in acest apartament tot ceea ce tine de ... (vezi toată discuția)