avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... proiect posdru
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

proiect posdru

1 .Va rog sa-mi spuneti ce inseamna proiect posdru .
2. La CONTRACTUL POSDRU ,trebuie sa atasez trei oferte care sa contina in mod obligatoriu următoarele documente:
1. Documente de calificare - ce inseamna ?...
2. Oferta tehnică
3. Oferta financiară.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 17:42, 9 Aprilie 2012
Consultati aici, descarcati: documentatia, ghidul solicitantului :
[ link extern ]
Interventie moderator pentru @casloiulucica
Subiect: proiect posdru
Ce inseamna proiect posdru ? Ca societate ce beneficii avem ? Cum se face acest proiect ? Aveti vre-un model ?

Am copiat intrebarile din topicul anterior, nu l-am sters deoarece sunt intrebari diferite.

Doresc sa va spun ca nu exista PROIECT POSDRU
POSDRU= Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane
Contract POSDRU de asemeni nu exista, exista Contract de finantare .

Cititi cu multa atentie si rabdare toate detaliile privind acest program,Axele prioritare si DMI-urile pentru lamurire.
Va asteptam pentru clarificari.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de minimis comeniusd comeniusd Buna ziua, Sunt un ONG si doresc sa depun o aplicatie pe DMI 6.1, cpp 168 “Dezvoltarea economiei sociale”. Am citit cu mare atentie Ghidul ... (vezi toată discuția)
Finantare pregatire profesionala - resurse umane Doina Elena Doina Elena Nu prea ma pricep, dar ideea este, pot sa initiez o instruire profesionala a oamenilor din firma mea? Se acorda pentru asa ceva? (vezi toată discuția)
fonduri modernizare gradinita FELYSS FELYSS Buna seara! Pot primi fonduri nerambursabile pentru modernizarea unei gradinite particulare din mediul urban sau pentru pregatirea personalului didactic?Va ... (vezi toată discuția)