Buna ziua,
doresc sa aflu care este temeiul legal conf NCC pentru o cerere de emitere a ordonantei de plata, obiectul litigiului fiind neachitarea debitului rezultat in urma efectuarii unei curse de transport. Am c-da de transport semnata, stampilata, CMR, factura confirmata prin posta. Insa, a existat o mica problema in sensul ca, in calitate de transportator am avut intarziere de 1 zi in livrarea marfii, dar cu acordul expres al casei de expeditii, din pacate dat doar prin telefon. N-au fost probleme la destinatie, CMR-ul este semnat si stampilat fara obiectiuni, casa de exp. n-a emis nici o factura de penalitati pt. intarzieri. Acum se folosesc de pretextul intarzierii ca sa nu plateasca. Au refuzat orice incercare de rezolvare amiabila. Le-am trimis la sediu o notificare pe plicul careia au scris "refuz primirea". Va multumesc!
Recuperare bani
lukaa
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Marfa din camion este descarcata si CMR-ul stampilat si semnat fara obiectiuni. s-au facut 2 poze la un palet ... (vezi toată discuția)