avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vandut autovehiculul, insa am primit un proces ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vandut autovehiculul, insa am primit un proces verbal de constatare a contraventiei

cum trebuie sa formulez aceasta cerere de contestarea rovinietei daca eu am vandut masina si ce trebuie sa contina dosarul? am de la primarie dovada de radiere si contractul de vanzare cumparare. va rog ajutatima sa fac aceast tip de contestatie ., cum ar trebui formulata aceasta contestatie. va multumesc din suflet!!!!!!!!!!!!!!!
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2012
edilmiki, utilizator

Alte discuții în legătură

Am vandut autoturismul, insa am primit o amenda pe numele meu lucutza55 lucutza55 am vandut o masina cu toate actele inclusiv certificatul fiscal si radierea. toate aceste acte au aceeasi data. cumparatorul a plecat cu masina si in aceeasi ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda rovinieta masina radiata orientul orientul am vandut o masina la data de 10.03.2011, am contractul de vanzare cumparare, iar azi, 02.04.2012 mi-a venit prin posta o amenda pt lipsa rovinietei. ei zic ca ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta - contestare proces verbal david6 david6 Am vandut masina in Septembrie 2009 si binenteles, cumparatorul nu a mai binevoit sa o inmatriculeze pe numele lui. In Ianuarie 2010 a facut asigurarea RCA pe ... (vezi toată discuția)