avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract server
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract server

Buna ziua,

Vreau sa va intreb cum se procedeaza daca eu fiind un furnizor de servicii web si-a adus la noi un server anul trecut dupa care noi am semnat un contract ( intre firme) pe o perioada de 1 an. In contract este specificat ca daca, clientul vrea sa plece mai repede de 1 an (din motive personale, nu tehnice) este obligat la plata lunilor ramase pana la 1an si fara ai inapoia serverul pana cand plata nu este efectuata si confirmata de catre banca. Ne poate da in judecata ca nu vrem sa-i dam serverul inapoi atat timp ei nu si-au indeplinit cerintele din contract ?

Alte discuții în legătură

Lege aplicabila gazduire website AlexATT AlexATT Buna seara, As dori ca sa stiu pentru urmatoarele 3 cazuri, legea din care tara se aplica pentru continutul gazduit pe un website. 1. Website-ul este ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca clientul meu solicita restituirea banilor (lucrare fara contract) JuridicM JuridicM Buna ziua, Anul trecut am incheiat un acord verbal cu un client(amandoi fiind persoane fizice), pentru a realiza o aplicatie web, pentru care a platit ... (vezi toată discuția)
Produse refuzate dupa mai bine de 20 de zile de la folosire. Xplode Xplode O firma (X S.R.L.)livreaza produsele comandate de catre un client persoana juridica(Y S.A.) pe baza de aviz de insotire, care a fost semnat de ... (vezi toată discuția)