avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

As vrea sa ma ajutati intr-o situatie mai delicata.De curand a decedat sora mea.Ea era casatorita, fara copii.Inainte sa-l cunoasca pe sot, ea avea un apartament,pe care, ulterior l-a vandut ca sa-si cumpere o casa amandoi, ea contribuiind mult mai mult decat el.Dupa cativa ani de concubinaj au mai cumparat un apartament si au deschis si o firma de constructii.
As vrea sa stiu, ce drept ,am eu in calitate de frate si ce drept au parintii, la mostenire.
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2012
ContSters245061, utilizator

Alte discuții în legătură

Tatăl meu a decedat în 2005 și nu am făcut succesiunea până în prezent. a decedat și sora mea, dar mama trăiește. cum se vor stabili cotele moștenirii? Laurentiuflap Laurentiuflap Buna ziua Tatal meu a decedat in 2005 si nu am facut succesiunea pana in prezent , mama mai traieste . Pariintii au avut o fata si un baiat . Fata ... (vezi toată discuția)
Dacă soția a divorțat acum 30 de ani având și un copil cu ... 220371 220371 Dacă soția a divorțat acum 30 deani având și un copil cu soțul după divorț soția a cumpărat un apartament pe numele ei între timp soția a decedat a ... (vezi toată discuția)
Donatie apartament CristianC2010 CristianC2010 In afara de parinti / sot / copii cine mai poate ataca actul de donatie? Multumesc. (vezi toată discuția)