am fost in anglia intre anii 2002-2006 dar cu acte false.am fost prins detinand acte false si am fost trimis in romania dar nestiind pe cat timp am interdictie.am tot incercat sa trec in anglia de mai multe ori si nu am reusit nici pe aeroport nici cu masina.tot ce vreau sa aflu e pe cat timp pot sa am interdictie sau unde trebuie sa ma adresez si cui.am sunat la ambasada si eu au spus ca nu se mai ocupa cu astfel de cazuri.
Buna as vrea sa ma interesez daca mai are interdictie pe Anglia un var de al meu,In anul 2017 ia pus interdictie 12 luni,La prins cu doua bucati de caizer care costau amindoua 12 lire,si asa ia pus interdictie 12 luni,as dori sa sti daca mai poate sa vina in Anglia ,se expira interdictia la sfirsitul lui August,oare poate sa vina dupa expirarea interdictiei si dupa cit timp.Varul meu se numeste Briceag Stefan.Va multumesc si astept un raspuns.
Hello I was deported from England and it gave me a Ban for 10 years and I don't know how if he approved it I wouldn't and I want to know if I can go back to the UK