avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum aflu daca mai am interdictie in anglia?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum aflu daca mai am interdictie in anglia?

am fost in anglia intre anii 2002-2006 dar cu acte false.am fost prins detinand acte false si am fost trimis in romania dar nestiind pe cat timp am interdictie.am tot incercat sa trec in anglia de mai multe ori si nu am reusit nici pe aeroport nici cu masina.tot ce vreau sa aflu e pe cat timp pot sa am interdictie sau unde trebuie sa ma adresez si cui.am sunat la ambasada si eu au spus ca nu se mai ocupa cu astfel de cazuri.
Cel mai recent răspuns: puffitz , utilizator 11:02, 5 Noiembrie 2021
Adresati o cerere in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire la ministerul lor de interne.
Veti primi raspunsul in scris.
si un avocat ar putea sa imi faca o astfel de scrisoare?si care ar fi costul?in cat timp as putea sa primesc un raspuns de la minister?
Sigur ca ar fi recomandabil ca cererea sa fie redactata de avocat.Ar da o nota de seriozitate cererii.

Raspunsul se circumscrie undeva intre 30 si 40 de zile.
Cat priveste costul acesta difera de la avocat la avocat.
Buna as vrea sa ma interesez daca mai are interdictie pe Anglia un var de al meu,In anul 2017 ia pus interdictie 12 luni,La prins cu doua bucati de caizer care costau amindoua 12 lire,si asa ia pus interdictie 12 luni,as dori sa sti daca mai poate sa vina in Anglia ,se expira interdictia la sfirsitul lui August,oare poate sa vina dupa expirarea interdictiei si dupa cit timp.Varul meu se numeste Briceag Stefan.Va multumesc si astept un raspuns.
Hello I was deported from England and it gave me a Ban for 10 years and I don't know how if he approved it I wouldn't and I want to know if I can go back to the UK
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2020
Stanescu danilo paolo, utilizator

Alte discuții în legătură

Incepand o companie cetatean strain aboelsebah aboelsebah Buna, Sunt student în România, am vrut să înceapă o afacere on-line, precum și în scopul de a face clienții încredere în mine trebuie să dovedesc ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in anglia destul de dubios Conrad Conrad Situatia este urmatoarea: Am aplicat online la un post disponibil la un hotel foarte respectat din Londra, mi sa transmis un chestionar l-am completat , dupa ... (vezi toată discuția)
Acte necesare casatorie anglia carmen 24 carmen 24 salut in vara asta as vrea sa ma casatoresc in anglia cu un cetatean polonez de ce acte as avea nevoie?si de unde as putea sa le iau de aici sau din anglia? ... (vezi toată discuția)