avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daramare parapeti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daramare parapeti

Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, iar la parter exista spatii comerciale. Intrarea in scara nu este la nivelul solului, ci la 4 trepte la prima scara si o treapta la ultima scara, iar latimea scarilor este de 2,5m. Aceste trepte sunt marginite stanga-dreapta de parapeti inalti de 40 cm. Care este calea legala de urmat pentru daramarea acestor parapeti ? Toti locatarii scarii dorim acest lucru si avem suficiente motive, asupra carora nu intru in detaliu. Sectoristul, care a fost chemat de nenumarate ori, desi ne-a promis ca ne ajuta, s-a intors cu replica: „stiti nu o puteti darama ca asa a fost construit blocul..”, Cand l-am intrebat in baza carei legi cel cu barul si-a facut intrare si prin spate, spargang peretele pentru o usa dubla, a ridicat din umeri...
Va rog mult, ajutati-ma sa scapam de parapetii acestia.

Alte discuții în legătură

Magazin la parterul blocului ContSters72331 ContSters72331 Buna ziua, Va rog sa-mi dati si mie un sfat despre cum ar trebuii sa actionez pe cale judecatoreasca (alta solutie nu exista in Romania) si cam ce sanse de ... (vezi toată discuția)
Montarea de cutii postale la 15 cm de usa apartamentului meu laviniadsc laviniadsc Locuiesc intr-un apartament situat la parterul unui bloc cu 9 etaje si 6 scari. La intrarea in fiecare scara a blocului este o distanta de aprox. 2 metri dupa ... (vezi toată discuția)