avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... broker
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

broker

o persoana aflata in concediu de crestere a copilului poate fi agent de asigurari?
Cel mai recent răspuns: btmariuss , utilizator 13:53, 11 Aprilie 2012
Realizarea de venituri supuse impozitului pe venit in perioada CCC duce la suspendarea platii indemnizatiei pentru CCC...

Care este data intrarii in CCC si ce durata a acestuia a optat?
data inceperii: 8,02,2011 si data sf 25,10,2012
Intrucat data nasterii copilului este anterior datei de 01.01.2011, s-a intrat in CCC sub incidenta OUG nr.148/2005 care la art.12 alin.2 dispune ca,plata indemnizatiei prevazute la art. 1 alin. (1), respectiv la art. 2, se suspenda incepand cu ziua urmatoare celei in care beneficiarul realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare.

Prin urmare, pana la 25.10.2012 nu poate realiza venituri supuse impozitului pe venit intrucat risca suspendarea platii indemnizatiei.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract care sa nu mi afecteze concediul maternal ramonaf ramonaf sunt in concediu maternal, am primit acum o oferta de munca pe o perioada determinata pe care nu as vrea sa o ratez. cum as putea lucra legal dar sa nu mi ... (vezi toată discuția)
Realizarea de venituri in timpul concediului de crestere a copilului valentin_76 valentin_76 Buna seara! Am urmatoarea intrebare: O persoana care se afla in concediul pentru cresterea copilului si beneficiaza de indemnizate pt crestere copil pana la ... (vezi toată discuția)
Venit suplimentar realizat in timpul concediului pentru cresterea copilului stefi27 stefi27 Buna ziua Anul trecut, in luna februarie am realizat un venit suplimentar, rezultat din pilon pensii(P2). In acea perioada eram in concediu post natal, inca ... (vezi toată discuția)