avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Platitor de tva sau nu?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Platitor de tva sau nu?

Buna ziua, vreau sa-mi deschid o firma de produse naturiste si nu stiu cum ar fi mai bine , platitor de tva sau nu?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: trif lucian , utilizator 12:16, 12 Aprilie 2012
Daca potentialii clienti sunt persoane juridice platitoare de tva, in interesul viitoarei afaceri, este bine sa fiti platitor de tva( platitorii de tva au tot interesul sa deduca tva din achizitiile de la firma dvs)Daca activitatea va avea ca potentiali clienti persoane fizice , atunci este mai bine sa nu fiti platitori de tva acestia nefiind interesati de deducerea tva-ului.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala cu unic asociat platitoare de tva sau nu? ContSters75454 ContSters75454 Intentionez sa deschid un magazin pentru vanzarea accesoriilor de moda. Ma gandeam la varianta S.R.L. cu unic asociat. Am inteles ca se poate sa fiu propriul ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vand programe facute de mine Lorant Lorant Buna. Sunt un programator din Romania si as dorii sa imi vand produsele pe internet. As avea nevoie de niste informatii daca ma poate ajuta cineva. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Tva ramo1305 ramo1305 Buna ziua! In cazul comertului intracomunitar e nevoie ca firma sa fie platitoare de TVA? Care sunt procedurile de trecere la platitor de TVA, daca in ... (vezi toată discuția)