avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imobil.
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imobil.

Buna ziua!
Poate un executor judecatoresc din Braila sa execute silit un imobil din Bucuresti?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 10:53, 12 Aprilie 2012
Buna ziua,

Nu, nu poate. Ar fi o portita daca are deja in executare bunuri ale debitorului aflate pe raza curtii de apel galati, dar de obicei nu se baga nici asa.
In completarea celor mai sus scrise """"Conform art 373 cod procedura civila asa cum a fost modificat prin legea 202/2010 competenta executorului judecatoresc se intinde pe raza intregii curti de apel""".
Ultima modificare: Joi, 12 Aprilie 2012
Flavius1984, utilizator
Va multumesc...
Am primit o notificare de plata, pentru un debit rezultat dupa rezilierea unui contract de leasing, iar eu am proprietatea in Bucuresti executorul fiind din Braila.
Este posibil asa ceva?

Va multumesc!
Notificarea de plata nu inseamna inceperea executarii silite, are rol psihologic.

Avand in vedere ca aveti un contract de leasing si acesta trb investit in instanta ptr titlul executoriu (procedura f rapida in cazul dvs) va recomand sa discutati cu firma de leasing sa ajungeti la intelegere amiabila ( o pasuire a datoriei, etc.).

Cu stima.
Contractul de leasing este titlu executoriu, nu trebuie investit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita kamy_dani kamy_dani as dori sa stiu daca se poate face o executare silita la 2 instante diferite (vezi toată discuția)
Competenta executor popavalentin popavalentin Buna ziua, Debitorul este din Braila, creditorul din Focsani. Un bilet la ordin se poate executa doar de catre un executor din Braila sau poate fi executorul ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire Anca_10 Anca_10 In 2007 am contractat un credit de nevoi personale fara garantii in CHF. Din noiembrie 2011 nu am mai reusit sa-l platesc. In noiembrie 2013 a fost ... (vezi toată discuția)