avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie

Buna ziua,
am participat curand la o licitatie si mi-a lipsit din dosarul original un formular (tert - nu este cazul), formular care in plicul "copie" apare.
In fisa de date nu este specificat faptul ca lipsa unui document duce la descalificare.

Ce se va intampla?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 13:08, 13 Aprilie 2012
Din ce ati scris, deduc faptul ca ati participat fara a avea un tert sustinator.
De asemenea, am inteles ca in fisa de date a achizitiei nu era cerut in mod expres.
In aceste conditii, opinia mea este ca autoritatea contractanta nu are motiv de a declara oferta inacceptabila si de a o respinge.
In mod normal, acest fapt nu afecteaza evaluarea ofertei dvs.
Pe de alta parte se poate invoca tratamentul egal cu toti ofertantii care l-au depus. Asta numai in cazul in care s-a specificat in FD ca documentul trebuie depus obligatoriu cu mentiunea -nu este cazul.

In mod normal ar trebui sa vi se ceara clarificari macar, pentru ca nu cred ca este un motiv temeinic de descalificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propunerea tehnica -prezentare document ibitza78 ibitza78 Buna ziua! In cadrul unei licitatii un ofertant a prezentat un document \"Durata de executie\" in Propunerea financiara si nu in Propunerea tehnica asa cum ... (vezi toată discuția)
Lipsa document calificare nikitamv nikitamv ce intampla daca din oferta unui operator economic lipseste unu sau mai multe documente de calificare, ii pot respinge oferta si daca da, pe ce articol. ... (vezi toată discuția)
Descalificare ofertant ContSters179234 ContSters179234 Este corect, din punct de vedere legislativ, sa se impuna urmatoarele: \"Daca lipsesc mai mult de trei documente solicitate in Cap V criterii de calificare ... (vezi toată discuția)