avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... cass intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

cass intreprindere individuala

Buna seara! stie cineva daca plata la CASS(sanatate) pentru reprezentantul unei intreprinderi individuale este deductibila?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:44, 12 Aprilie 2012
Cheltuiala privind contributia pentru asigurarea de sanatate se trece in Registrul de incasari si plati si e cheltuiala deductibila la calculul venitului net impozabil pentru intreprinderea individuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate tva la ii martie_2014 martie_2014 Buna ziua . Am si eu o nelamurire cu privire la tva-ul virat de o intreprindere individuala in contul bugetul statului. Tva-ul virat este o chelt. ... (vezi toată discuția)
Pfa sistem real - plata cas si cass se trece in registrul de incasari si plati? DianaGherea DianaGherea Sunt PFA in sistem real. Nu am angajati. Plata CAS SI CASS se trece in registrul de incasari si plati? Plata CAS este cheltuiala deductibila? Dar plata CASS ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala Andrey23 Andrey23 Recent am deschis un II am de pus declaratia 220 norma de venit, am primit decizia de impunere, am facut deja achizitii pe II-ul deschis si as vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)